آمار بازدید

  • بازدید امروز : 172
  • بازدید دیروز : 47
  • بازدید کل : 22299

پیوند ها

فروش اسانس پنیر خامه ای


فروش اسانس پنیر خامه ای

فروش اسانس پنیر خامه ای برای بازرگانی ساینا ویژن :

برای خرید اسانس پنیر خامه ای در بهترین برند و قیمت با ما تماس بگیرید.

پنیر خامه ای یکی از محبوب ترین پنیرها است-

که در بسیاری از کشورهای پیشرفته مصرف می شود و به طور معمول از شیر کامل تازه تولید می شود.

زمانی که حاوی رطوبت , چربی و فقدان ماتریس پروتئین فشرده است بیشتر قابل پخش است.

به طور سنتی تولید پنیر خامه ای با شیر گاو ساخته می شود و در مدت تولید یک ماه مصرف می شود.

با این حال , تولید پنیر خامه ای از سایر منابع شیر و پودرهای شیر هنوز در مرحله ابتدایی خود است.

از پودرهای شیر به عنوان یک ماده مهم در تولید طیف وسیعی از غذاها مانند سفیدکننده های قهوه , شکلات ها , دسرها و شیرهای غلیظ استفاده می شود.

همچنین در بسیاری از کشورهای گرمسیری و در حال توسعه که تولید داخلی برای پاسخگویی به خواسته های مردم کافی نیست , به عنوان شیر بازسازی شده جایگزین استفاده می شود.

از آنجا که ماندگاری پودرهای شیر حدود شش ماه برای شیر خشک و تولید پنیر خامه ای از شیر خشک کامل است-

در نتیجه پنیر خامه ای یک محصول غذایی جایگزین جدید از پودر شیر خواهد بود.

اگرچه در نظر گرفته شده است که به صورت تازه خورده شود , طیف گسترده ای از پخشینه ها و کیک های پنیری با آن درست می شود.

p><!--more

فروش اسانس پنیر خامه ای در بازرگانی ساینا ویژن :

پیشینه پنیر خامه ای

پنیر خامه ای و پنیرهای نرم مشابه در مقایسه با سایر پنیرهای اروپایی تاریخچه کوتاهی دارند.

اولین اشاره به این محصولات به سال 1583 در انگلستان برمی گردد و اولین دستورالعمل مکتوب در سال 1754 ظاهر شد.

پنیر خامه ای مدرن به طور کامل شناخته نشده بود و نام آن تا سال 1873 شناخته نشد.

با همکاری کروهی از محققان در سال 1880 پنیر خامه ای فیلادلفیا تولید شد که امروزه محبوب ترین مارک در ایالات متحده است.

فروش اسانس پنیر خامه ای و نحوه تهیه آن:

دستور العمل نسبتاً ساده ای است - باکتری های اسید لاکتیک به خامه (یا گاهی اوقات ترکیبی از شیر و خامه) اضافه می شوند , و این باعث کاهش PH کرم می شود , که به نوبه خود باعث لخته شدن آن می شود.

به زبان ساده , به کشک و آب پنیر جدا می شود.

سپس آب پنیر تخلیه می شود , کشک ها گرم می شوند , تثبیت کننده ها اضافه می شوند و پنیر خامه ای تشکیل می شود.

فروش اسانس پنیر خامه ای و عملکرد آن

مشابه بیشتر پنیرهای منعقد شده با اسید , این شیرینی از شیر تازه تهیه شده و نیازی به تخمیر ندارد.

این یک ژل است که بیشتر رطوبت آن پس از انعقاد از بین می رود و بنابراین می تواند فوراً مصرف شود.

در مقایسه با ژل های پنیر مایه اسید , خاصیت انعطاف پذیری بسیار کمی , استرس شکستگی کم و سینرژیز کمتری دارد.

[caption id="attachment_37433" align="alignnone" width="833"]فروش اسانس پنیر خامه ای فروش اسانس پنیر خامه ای در اصفهان[/caption]

فروش اسانس پنیر خامه ای و کاربرد پنیر خامه ای

پنیر خامه ای به عنوان یک همراه عالی برای بسیاری از غذاهای آماده و محصولات نانوایی استفاده می شود تا طعم , بافت و شکل ظاهری منحصر به فردی را فراهم کند.

کاربردهای این ماده شامل:

  • پخش روی نان و کراکر
  • مخلوط شدن م استفاده به عنوان سس
  • ایجاد پوشش
  • جایگزینی کره در کیک ها
  • مخلوط شدن به سیب زمینی له شده

[caption id="attachment_37435" align="alignnone" width="833"]فروش اسانس پنیر خامه ای قیمت اسانس پنیر خامه ای[/caption]

فواید سلامتی پنیر خامه ای

برای بعضی از افراد , پنیر خامه ای فوایدی دارد زیرا از نظر چربی و کالری کمتر از کره است .

اما همیشه بهترین گزینه نیست.

در نبرد بین کره و پنیر خامه ای , کالری کم و چربی پایین تر انتخاب پنیر خامه ای است - اگر نسخه های نواری هر دو محصول را مقایسه کنید .

اما اگر انواع پنیر خامه ای را با کره خامه زده یا کره کم کالری مقایسه کنید , ممکن است پنیر خامه ای از نظر چربی و کالری بالاتر باشد.

اگر می خواهید صبح هنگام تهیه وعده غذایی صبحانه بین کره و پنیر خامه ای تصمیم بگیرید , باید بیش از کالری و محتوای چربی را در نظر بگیرید.

[caption id="attachment_37432" align="alignnone" width="833"]فروش اسانس پنیر خامه ای خرید اسانس پنیر خامه ای[/caption]

فروش اسانس پنیر خامه ای و فرایند تولید آن

فرآیندی برای تولید عطر و طعم پنیر خامه ای حاوی پرورش مخلوطی از ارگانیسم ها که اساساً از باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک استرپتوکوک یا لاکتوباسیلوس و استرپتوکوک دی استی لاکتیس در یک محیط مایع شامل لاکتوز , منبع پروتئین و منبع اسید سیتریک تحت رشد هوازی تشکیل شده است.

شرایط در دمای بین 20-45 "سانتیگراد حداقل برای یک روز , ارگانیسم های گفته شده در مخلوط را از بین می برد و پس از آن ترکیب مخلوط مذکور را با یک ماده غذایی ترکیب می کنند تا طعم نوع پنیر خامه ای به شما بدهد.

[caption id="attachment_37436" align="alignnone" width="833"]خرید اسانس پنیر خامه ای خرید اسانس پنیر خامه ای[/caption]

خرید اسانس پنیر خامه ای و کاربردهای آن

ایده آل برای طعم کیک پنیری , در دسرها و بستنی ها امتحان کنید.

یا از آن برای تهیه یک سس پنیر وگان برای یک غذای خوش طعم استفاده کنید.

تقریباً در هر نوشیدنی , برنامه های پخت با حرارت کم و در هر مکانی که می خواهید طعم دار کنید , می توانید آن را امتحان کنید.

هنگام تهیه یخ زدگی پنیر خامه ای یا چیزکیک یک چیز ضروری است! از مقدار کم , اسانس پنیر خامه ای استفاده کنید و بر این اساس افزایش دهید.

فروش اسانس پنیر خامه ای

برای فروش اسانس پنیر خامه ای با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

برخی محصولات ما

فروش اسانس کاپوچینو , فروش اسانس مریم گلی , فروش اسانس هویج , فروش اسانس کیوی , فروش اسانس هسته انگور

تلفن : 09122134999

[yasr_visitor_votes size="small"]

اینستا توییتر الکسا

  انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۰               تعداد بازدید : 32

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "بازرگانی ساینا ویژن :" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما